top of page

Hai la joacă!

A Free Webinar on How to Unleash Your Inner Entrepreneur.

​Ținem aproape!

Intertwined_edited.jpg
Intertwined_edited.jpg

Sunt Andreea Rotaru
Senior Trainer și (Team) Coach

Și cred că ne e posibilă o lume care arată și se simte ca un loc de joacă. Un spațiu în care ne arătăm celorlalți așa cum (ne) simțim, avem curaj să greșim și învățăm împreună din ce ni se întâmplă.

Din 2012 creez și facilitez programe de dezvoltare pentru oamenii care sunt curioși să se cunoască pe sine și să aibă relații autentice cu cei din jur, și la birou și acasă.

Sunt fascinată de diversitatea soluțiilor care devin posibile atunci când începem să (ne) punem întrebări dintr-o stare de curaj și încredere în cei din jur. Ăsta e și firul roșu care trece prin toate programele pe care le creez și facilitez: să creez condiții pentru ca participanții să-și ia înapoi puterea și să se deschidă către a construi împreună cu alții.

Cu ce îți pot fi de folos

Intertwined_edited.jpg

Testimoniale

I was impressed by how she used her coaching approach to understand our needs and help us unveil the unspoken ones.

Andreea's core strength as a trainer is that she works in a brilliant way with participant's emotions, creating a psychological safety environment, where people are willing to express themselves in a genuine way and to start working with their own identified challenges.

Andreea developed and strengthened an unique way to align company's, managers' and participants' development needs, so all parties benefit. The partnership with Andreea helped my company create meaningful development experiences for my colleagues so I am grateful I met her.

SORIN, L&D MANAGER

Vrei ponturi practice?

Săptămânal vei primi câte un "pont" practic pentru a-ți organiza gândurile, proiectele și a-ți îmbunătăți relațiile.

Dacă vrei să fii între primii care au acces la aceste resurse, lasă-mi mai jos adresa ta de email.

Promit că nu fac spam și nici nu-ți vând datele personale:

​Ținem aproape!

bottom of page