top of page

I am still learning.

Michelangelo, la vârsta de 87 de ani

Programele mele de training

Câți oameni, atâtea călătorii de transformare, motivare și învățare. În construirea unui program începem de la final: Ce vrem să obținem prin acel program? Cum vom ști că am obținut?

Unul dintre principalele instrumente din "trusa" mea este Process Communication Model, pentru simplitatea pe care o aduce în cele mai profunde căutări ale oamenilor: Cine sunt eu? Ce-mi trebuie ca să mă simt mai împlinit(ă)? Cum să fac să am relații mai armonioase? Dacă nu mă credeți pe cuvânt, mai multe detalii puteți găsi aici sau în videoclipul de mai jos:

Află mai multe despre PCM aici.

Un alt instrument cu impact major în orice proces de dezvoltare este modelul de Asertivitate Emoțională dezvoltat de John Parr. Pentru că Inteligență Emoțională devine aliatul nostru doar atunci când o aplicăm. Mai multe detalii puteți găsi aici sau în videoclipul de mai jos:

Află mai multe despre Asertivitate Emoțională aici.

Iată mai jos câteva din programele de la care putem porni pentru a crea o călătorie personalizată pentru tine și echipa ta:

Dacă vrei să explorăm și să construim împreună o călătorie de învățare și transformare pentru tine și echipa ta, hai să vorbim!

bottom of page