top of page

Dacă nu ești pe cale să devii cine vrei să fii,

te transformi în ceva ce nu vrei să devii.

Dale Carnegie

Puterea personală vine dintr-un joc cu întrebări: Cine..? De ce..? Cum...? Pe cine...? Și mai ce..?

Dacă ți se pare că ți s-au terminat răspunsurile, m-aș bucura

să te inspir cu întrebări noi.

De ce să lucrezi cu mine?

Experiență de business

11 ani în multinaționale, în roluri cu o componenta mare de comunicare și găsire rapidă de soluții 

Mix de formări

Gândire analitică (diplomă de programator) + formare umanistă (psihologie)

Rezultate

Gradul de mulțumire al celor mai mult de 1500 de participanți: 9.8/10

Flexibilitate

Am un profil de personalitate care mă plasează într-un eșantion de 3% din populația României

Educație

 • Mi-a plăcut și-am absolvit Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București, pe vremea când BAC-ul la informatică era obligatoriu și se dădea "offline", cu stiloul pe hârtie. După liceu am simțit, în mod "firesc”, să merg la Facultatea de Psihologie. Dar am renunțat: profesiile umaniste nu păreau „de viitor” în 2002.

 • Așa că am urmat și absolvit în paralel Relații Economice Internaționale (A.S.E.- București) și Institutul Franco-Român de Gestiune din cadrul Universității Auvergne, Clermont-Ferrand. Și m-am întrebat în tot acel timp ce caut acolo...

 • În 2005 am început formarea în Analiză Tranzacțională și de atunci nu m-am mai oprit din învățat despre autocunoaștere și relații. Pentru că împletirea celor două are cel mai mare impact asupra calității vieții: doar dacă ne cunoaștem pe noi și putem avea relații sănătoase ne simțim prezenți și „la volan” în viața noastră.

 • Ariile mele de expertiză sunt: auto-cunoaștere, comunicare, relaționare, creare de echipe, gestionarea stresului, leadership, inteligență emoțională, Dezvoltare Perceptivă, prezentări și discurs public.

PCM_Badge_Certified Trainer_EN_RVB.png
Logo-final-rosu-long.webp
logo-2.png
icf-member-badge.png
logotmimage.jpg
579789_365737726864642_442341091_n.jpg

Experiența profesională

 • Fire independentă, am început să lucrez încă din primul an de facultate, în mediul bancar. Am început cu un job part-time de Recepționistă, am continuat în Customer Care și mi-am folosit creativitatea și înclinarea "tehnică" în roluri de Product și Business Development. La acel moment nu știam să mă întreb cine vreau să fiu și nici nu vedeam vreo legătură între activitate și identitate..

 • A început să mă fascineze dinamica interioară și exterioară a oamenilor când am fost membru în echipa de integrare în fuziunile HVB- Banca Tiriac si HVB Tiriac- Unicredit: atunci mi-am dat seama cât de important e să fim bine cu noi înșine ca să putem lucra (eficient) împreună cu alții.

 • Când aveam 25 de ani, într-o școală de vară în Slovenia, am primit răspunsul pentru o întrebare pe care nici atunci nu învățasem s-o articulez: mi-am dat seama că vreau să lucrez cu oameni, într-un context de învățare și dezvoltare. De atunci n-am mai avut liniște și-am început în sfârșit să-mi pun întrebări.

 • Mi-a mai luat „doar” 5 ani să mă pregătesc și în 2012 am făcut pasul către training și consultanță. Și resimt cea mai mare bucurie când oamenii cu care lucrez încep să exploreze dintr-un spațiu de curaj și devin activi în demersul de a-și construi viața pe care și-o doresc, și la birou și acasă.

Activități de suflet

 • Din 2014 sunt mentor în Innovation Labs, un accelerator de business pentru tinerii care vor să creeze o lume mai bună prin produse și servicii inovative în zona tech.

 • Din 2015 susțin un seminar de Dezvoltare Personală pentru masteranzii Facultãții de Automaticã și Calculatoare din cadrul UPB.​

 • Cum mă mai bucur cu oameni și de lume: gătesc, citesc, călătoresc (mai ales în India) și fac sport (mai ales Ashtanga Vinyasa).

bottom of page