top of page
"Emoția duce la acțiune
în timp ce
rațiunea duce la concluzii."

Donald Calne

Într-o echipă antifragilă e nevoie de ambele.

Creez și facilitez programe de training și coaching care îmbină inteligența emoțională cu gândirea analitică prin studii de caz și experiențe practice.

Hai să creăm împreună experiențe de  transformare pentru tine și echipa ta!

Training

Nu e despre CUM, nici despre CE, e despre CINE

training new.png

A fost odată ca niciodată când trainingul era despre a da mai departe informații, a le exersa și a dezvolta competențe. Într-o eră a internetului în care aproape orice informație e la un click distanță și avem fel și fel de aplicații prin care să ne dezvoltăm abilități, acel tip de training a devenit redundant. Bombardați fiind cu date, studii de caz, articole și aplicații valoarea vine din altă parte. Din acel moment de calibrare în care ne întrebăm „De ce să învăț ..?”, „Cine devin dacă învăț..?”, „Ce impact creez dacă învăț..?”. 

Din programele pe care le creez și facilitez știu că fiecare participant are (nevoie de) propria călătorie de învățare și resursa cea mai de preț sunt conexiunile. Abia când cineva alege ce transformare vrea să provoace în sine și în jurul său pornind de la o informație poate deveni activ în procesul de învățare.

Tu ce transformare vrei să provoci?

Anchor 1

Coaching

Dacă nu(-ți) pui întrebările potrivite, toate răspunsurile par greșite

coaching_cu%20fundal_edited.png

Viața merită trăită cu poftă. Dacă ne-am pierdut pofta, lumea se urâțește și se micșorează. Muncim fără spor și nu știm ce ne încurcă...

În calitate de Coach îmi ajut clienții să se pună în mișcare prin întrebări. Ele au puterea să transforme confuzia în acțiune și redau pofta de o viață plină.

Că vorbim de Life Coaching sau de Business Coaching, procesul e același: ne uităm doar spre viitor, facem apel la Valori și Emoție și căutăm soluții. Pentru că de fiecare dată Clientul știe, chiar dacă încă nu știe că știe.

Gândește-te..

Ne tot dezvoltăm mintea pentru a ajunge la apogeul carierei. Înainte de a face următorul pas, întreabă-te ce-ţi doreşti să realizezi. Îţi doreşti să te respecţi mai mult sau să câştigi mai mult? Cum arată viitorul tău după ce ți-ai atins apogeul profesional? Peste ce temeri interioare ai nevoie să treci ca să fii pe deplin mulţumit cu activitatea sau viața ta?

Cu cât îţi e mai clar ce vrei, cu atât mai uşor îţi va fi de obţinut.

Iar dacă vrei să te însoțesc în această călătorie...

Anchor 2
Anchor 3

Dezvoltare Perceptivă

Ce ne învață nuanțele

spp.png

Un nume complicat pentru un talent cu care ne naștem și pe care îl pierdem pe măsură ce ne facem mari: cum să trăim în momentul prezent.

 

Dezvoltarea Perceptivă ne ajută să redevenim prezenți folosind ca busolă informațiile pe care ni le dă corpul.

Devenind mai atenți cu noi înșine începem să percepem nuanțe, oportunități, ne simțim mai relaxați și mai agili. Începem să ne manifestăm mai liber și nu-i mai "judecăm" și "etichetăm" pe cei din jur. Ba chiar descoperim că există destul spațiu și pentru noi, și pentru ei și pentru relațiile dintre noi.

 

Ceea ce se traduce apoi în armonie, satisfacție, cooperare și creativitate.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe...

Ce spun cei cu care am mai lucrat?

I was impressed by how she used her coaching approach to understand our needs and help us unveil the unspoken ones.

Andreea's core strength as a trainer is that she works in a brilliant way with participant's emotions, creating a psychological safety environment, where people are willing to express themselves in a genuine way and to start working with their own identified challenges.

Andreea developed and strengthened an unique way to align company's, managers' and participants' development needs, so all parties benefit. The partnership with Andreea helped my company create meaningful development experiences for my colleagues so I am grateful I met her.

SORIN, L&D MANAGER

bottom of page